×
REZERVA O
CAMERA
calendar
calendar

Termeni si ConditiiTERMENI GENERALI

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.hotel-roberto.ro (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.hotel-roberto.ro ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.


Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia. Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.


POLITICA DE REZERVARE

Rezervarea se garanteaza din momentul achitarii unui avans din valoarea totala sau din momentul platii contravalorii primei nopti de cazare.


Ca si modalitati de plata sunt acceptate plata în numerar (Lei), plata cu card bancar, plata cu card de vacanta ( in acest caz se poatae achita doar cazarea cu all inclisive ) si transferul bancar in acest caz va rugam sa transmiteti pe email dovada platii si sa prezentati la sosire, OP-ul vizat de banca.


Schimbarea titularului rezervarii trebuie confirmata de catre reprezentantii SC REMUS SRL, iar numele noului titular va fi comunicat pe adresa de e-mail rezervari@hotel-roberto.ro . Rezervarile facute trebuiesc confirmate cu plata primei nopti de cazare in avans, altfel rezervarea nu va fi considerate valabila, iar la check in, se va face plata pentru diferenta sejurului.


Pentru organizarea de evenimente, team building, plata se va face conform ofertei. Oaspetii Hotelului Roberto au obligatia de a prezenta cartea de identitate la receptie.
- Check - in: 14:00 pm
- Check out: 12:00 am

Eliberarea camerei dupa ora 12.00 am pana la maxim ora 17.00, presupune achitarea a 50% din tariful intreg de cazare, iar dupa ora 17.00 a tarifului intreg al unei nopti de cazare si se poate accepta in mod special explicit doar de catre administratorul pensiunii si doar daca programul de rezervari permite aceasta optiune.


Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 am, pot lasa bagajele la camera de bagaje, pentru un interval de 8 ore fara costuri suplimentare. Bagajele pot fi lasate la camera de bagaje mai mult de 8 ore caz in care se vor percepe cheltuieli de depozitare si doar in situatia in care spatiul alocat permite acest lucru.


Animalele de companie sau pasarile nu sunt acceptate.


Nu este permis fumatul in camera sau in spatiile publice ale unitatii. Fumatul este permis doar in locurile indicate si special amenajate.


Achitarea produselor achizitionate, a serviciilor de restaurant sau a oricaror alte servicii suplimentare, se efectueaza la momentul facturarii lor sau la solicitarea clientului se pot trece in contul camerei, urmand ca la check out sa fie achitate. Micul dejun este inclus in tariful de cazare.

Tarifele de cazare sunt diferite in decursul anului.
Taxe: TVA …..% inclus. Taxa hoteliera este inclusa in tariful de cazare.


POLITICA DE ANULARE A REZERVARII

In cazul anularii rezervarii, inclusiv in cazul pachetelor turistice si ofertelor speciale de Paste Craciun si Revelion, pentru anularea rezervarii se va percepe o penalitate egala cu valoarea avansului platit. Politica Hotelului Roberto, in situatia in care renuntati la un numar de zile de cazare din perioada sejurului, in timpul efectuarii acestuia. Schimbarea titularului rezervarii trebuie confirmata de catre Managerul Hotelului Roberto, iar numele noului titular va fi comunicat pe adresa de e-mail rezervari@hotel-roberto.ro .


POLITICA "COPII SI PERSOANE EXTRA"

Copiii intre 0-7 ani pot beneficia de servicii de cazare gratuite daca impart acelasi pat cu parintii. Pentru cel de-al doilea copil cu varsta de pana la 7 ani, se va achita suma de 70 lei pe noapte in perioada 16 Septembrie - 31 Mai si 70 lei in perioada 1 Iunie - 15 Septembrie.


Pentru varsta de peste 7 ani se plateste suma de 70 lei pe noapte in perioada 1 Octombrie - 31 Mai si 70 lei in perioada 1 Iunie - 30 Septembrie.


Cazarea copiilor se face doar daca acestia sunt insotiti cel putin de un adult.


Pentru o persoana maxim doua cazate peste numarul standard, numite in continuare “extra”, se va achita suma de 70 lei pe noapte in perioada 1 Octombrie - 31 Mai si 70 lei in perioada 1 Iunie - 30 Septembrie.

Numărul maxim de persoane suplimentare care pot fi cazate intr-o camera, se regaseste pe site-ul pensiunii la sectiunea “Camere”, si se calculeaza ca diferenta intre numarul inscris la “capacitatea de cazare” pentru fiecare camera si numarul standard de persoane(doua persoane).

Puteti primi oaspeti in camera dumneavoastra, cu anuntarea prealabila a administratorului hotelului, intre orele 08.00 si 20.00, fara costuri suplimentare.

In cazul in care oaspetii dumneavoastra sunt primiti intre orele 20.00 si 08.00, pentru acestia aveti obligatia de a asigura achitarea tarifului de cazare aferent, a tuturor produselor consumate si inregistrarea la receptie cu FISA DE CAZARE semnata de catre turist.


DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate Utilizatori, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.


Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.
Este interzisa folosirea acestui Site, a Continutului Site-ului, a Serviciului sau a oricarui serviciu, facilitate oferite de către Site in scopuri comerciale, de exemplu pentru a recruta angajati de către angajatori, pentru oferte de servicii de catre angajatori dar fara a se limita la acestea, fara acordul scris al Administratorului Site-ului.


Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.


Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelaşi grup cu operatorul.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea profilului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.


INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.hotel-roberto.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.hotel-roberto.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.


LEGEA APLICABILA

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea www.hotel-roberto.ro este legea romana.


SUGESTII SI RECLAMATII

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Titularilor sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina Contact.

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.


Dupa primirea reclamatiei Titularul va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus.


Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati.