×
REZERVA O
CAMERA
calendar
calendar

TEAM BUILDING LA HOTEL ROBERTO
INSPIRA-TI ECHIPA

decoratiune

PERFORMANTA & PRODUCTIVITATE

pentru echipa ta

Team building-ul este ocazia perfecta prin care o echipa poate invata lucruri noi si se poate distra in acelasi timp. Astfel, echipa ta va intelege ca sunt dependenti unii de ceilalti si ca trebuie sa se implice la maximum in task-urile zilnice pentru a-si descoperi adevaratul potential. In timpul team building-ului echipa poate constientiza problemele existente in interiorul departamentului sau companiei, poate gasi solutii si isi poate creste nivelul de responsabilitate dezvoltand in acelasi timp increderea in sine si in membrii echipei.

Motivarea angajatilor si cresterea coeziunii intre membrii echipei sunt cele mai bune investitii pentru orice companie, iar starea de spirit a membrilor echipei poate avea efecte puternice asupra relatiilor pe care compania le are cu clientii sai.

Daca iti doresti sa dezvolti cooperarea, comunicarea si increderea in echipa ta, adu-i intr-un team building la Hotel Roberto Slanic Prahova

Astfel, vei imbunatati relatiile si raporturile dintre colegi si vei impulsiona spiritul de echipa. La sfarsitul mini-vacantei productive, gradul de coeziune, motivarea si productivitatea echipei tale vor fi la cote maxime.

FORMULAR DE CONTACT

CAPTCHA Image
(schimba)
campurile obligatorii sunt marcate cu *
timp de raspuns maxim 24 h
Conferinta

ACTIVITATI

Hotel Roberto este situat in centrul statiunii Slanic, o statiune balneoclimaterica inconjurata de peisaje pitoresti. Echipa ta poate merge in drumetii, poate face focuri de tabara intr-un spatiu special amenajat si se poate distra pana in zori intr-un mod productiv. Companiile specializate in organizarea de team-building-uri sunt incurajate sa ne contacteze, deoarece le vom pune multiple facilitati la dispozitie.

Hotel Roberto din Slanic Prahova va ofera un cadru potrivit pentru desfasurarea unui team bulding care va motiva angajatii si va avea un rol foarte important in dezvoltarea si intarirea echipei. Astfel, prin petrecerea catorva zile intr-un mediu neconventional, in care membrii unei echipe se pot cunoaste mai bine, veti putea observa cu usurinta ca productivitatea fiecarui membru in parte va creste.

PUNCTE DE INTERES IN JURUL HOTELULUI ROBERTO SLANIC

decoratiune
puncte de interes
  • 100 m pana la Biserica „Sfintii Trei Ierarhi”, monument de arta bisericeasca de la finele secolului al XVIII-lea;
  • 150 m pana la Muzeul Sarii este gazduit de Casa Camarasiei din Slanic, Prahova, construita la sfarsitul secolului al XVIII-lea, fiind resedinta functionarului domnesc care se ocupa cu strangerea taxelor pe sare, pe atunci monopol domnesc
  • 200 m pana la Baia Verde, un lant de 3 lacuri cu cea mai mare salinitate din Slanic
  • 150 m pana la Baia Baciului
  • 300 m pana la SALINA. Salina este formata din MINA UNIREA, iar situate deasupra ei se afla alte doua mine: Mina Mihai si Mina Carol. Mina Mihai este rezervata in exclusivitate concursurilor internationale de microaeromodele. Inceputurile istoriei salinei dateaza din jurul anului 1685, an in care spatarul Mihail Cantacuzino a realizat ca in regiunea Slanic Prahova exista un zacamant de sare si astfel, vrand sa deschida o mina, a cumparat mosia Slanic. Din documentul care consemneaza tranzactia, mai reiese faptul ca inainte de anul 1685 au existat vechi ocne de sare, de adancimi mici, la 5 km est de Slanic (Teisani).
  • 600 m pana la Baia Rosie
  • 5 km pana la Muntele Verde, format din tuf vulcanic, o roca formata prin acumularea si consolidarea cenusii provenite din eruptiile vulcanice
  • 15 km pana la Manastirea Zamfira. Pictura interioara a bisericii noi a fost realizata de catre Nicolae Grigorescu, la varsta adolescentei, impreuna cu fratele sau, Gheorghe.
  • Centru de Echitatie - www.husarslanic.com
puncte de interes

FACILITATILE HOTELULUI ROBERTO

decoratiune

Camere spatioase ce te vor relaxa si rasfata prin culori si armonie.

Restaurant cu un meniu variat unde poti servi ce iti doresti.

Bar perfect pentru momente de relaxare ale echipei tale.

Sala de conferinte unde poti face brainstorming.

VREI SA-TI RASPLATESTI ANGAJATII?
ADU-I IN TEAM BUILDING LA HOTEL ROBERTO