×
REZERVA O
CAMERA
calendar
calendar
Te asteptam in teambuilding la Hotel Roberto Slanic

Te asteptam in teambuilding la Hotel Roberto Slanic

Hotel Roberto | Data Publicarii: 01-10-2018 | 0 Comentarii | 508 Vizualizari

 

Teambuilding-ul este un element esential pentru productivitatea oricarei companii. Organizarea unui teambuilding are numeroase beneficii atat pentru companie, cat si pentru angajati.

 

Prin intermediul teambuilding-ului membrii echipei isi pot asuma responsabilitatea proiectelor, pot oferi feedback liderilor, iar comunicarea este la un nivel maxim.

 

 

De asemenea, rezvolarea problemelor va fi mult mai eficienta deoarece fiecare membru al echipei va avea ocazia sa isi spuna parerea fara a fi judecat.

 

In plus, munca in echipa, indiferent ca vorbim despre distractie sau sarcini serioase, incurajeaza disciplina, astfel incat atunci cand se intorc la locul de munca, activitatea va fi mult mai organizata.

 

Hotel Roberto din Slanic stie ca orice afacere de succes investeste in oamenii sai, de aceea ofera un cadru potrivit pentru desfasurarea unui team bulding care va motiva angajatii. Aflat in apropierea punctelor de interes din Slanic si avand experienta in organizarea unor astfel de activitati, Hotel Roberto ofera posibilitatea unui team building atat outdoor, cat si indoor. Dar pe langa aceste lucruri, trebuie sa va inhamati cu rabdare si intelegere, pentru ca o echipa puternica se formeza in timp.

 

De aceea, in cadrul Hotelului Roberto Slanic pot organiza un teambuilding de neuitat, care iti va incuraja echipa si te va ajuta sa cresti productivitatea in cadrul companiei.

 

Te asteptam!
Oferte personalizate la +40 787 764 952

SHARE:

ADAUGA UN COMENTARIU


Recomandam si
ALTE ARTICOLE

Oferta Revelion 2019 - Hotel Roberto Slanic Prahova

29-10-2018

  Nu stii unde sa petreci Revelionul? Daca inca esti in cautarea locatiei potrivite in care sa petreci Revelionul, Hotel Roberto iti oferta multiple posibilitati, potrivite oricarui buget. ... [citeste mai mult]

Pachete Revelion 2019 Slanic

30-11-2018

  Revelionul se apropie cu pasi repezi si cu siguranta trebuie sa gasesti locul in care vrei sa il faci din timp. La Hotel Roberto am pregatit pachete de revelion pentru tine si prietenii tai,... [citeste mai mult]

Sejur de vis la Hotel Roberto Slanic

06-06-2018

Hotel Roberto este situat in centrul statiunii Slanic Prahova, o statiune balneoclimaterica ce include cea mai mare salina din Europa precum si numeroase lacuri saline. Inconjurata de peisaje pitorest... [citeste mai mult]

Team Building Hotel Roberto

08-01-2018

Team building-ul este ocazia perfecta prin care o echipa poate invata lucruri noi si se poate distra in acelasi timp. Astfel, echipa ta va intelege ca sunt dependenti unii de ceilalti si ca trebuie sa... [citeste mai mult]

vezi toate articolele